Referenties

Referenties

Henk (vader zoon uit groep 7)

“Mijn zoon kreeg opeens hele nare appjes en foto’s, zelfs een doodsbedreiging, van klasgenoten. Op advies zijn we heel open in gesprek gegaan met de ‘daders’ en hun ouders. Toen bleek dat alle betrokkenen erg waren geschrokken van het onbedoelde effect van de berichten. Nadat het is uitgepraat is mijn zoon weer goed bevriend met degenen die de berichten stuurden. Bijkomend voordeel is dat wij als ouders nu alerter zijn op signalen, ook door de adviezen die wij kregen van de MediaCoach.” Informatie over individueel advies.

Judith (moeder dochter 2 HAVO)

“Mijn dochter had wat domme dingen gedaan via Social Media en we wisten niet hoe het verder moest. Daarom hebben wij een MediaCoach ingeschakeld. Zij gaf ons veel bruikbare informatie voor de aanpak en goede tips voor hoe we als ouders met het toenemende gebruik van Social Media door onze kinderen om kunnen gaan.” Informatie over individueel advies.

Meike (leerling uit groep 8)

“We hebben een paar hele leuke lessen gevolgd over media. Je denkt dat je al heel veel weet, ook van mijn oudere broers, maar nu weet ik beter waar ik op moet letten en dat ze je via apps of websites soms proberen te foppen. Nu geef ik bijvoorbeeld nooit meer mijn achternaam of adres door als ze er om vragen, ook niet als ik daardoor extra’s krijg in de apps.” Informatie over lessen.